YAKAKENT'TE BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 26 Aralık 2020 12:09
Okunma Sayısı : 1279
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

       Yakakent İlçesinde Doğal gaz çalışmaları nedeniyle bozulan şehir içi yollar vatandaşların mağdur olmaması nedeniyle hemen onarılıyor.Doğal gaz vatandaşlar için şüphesiz büyük bir hizmet fakat doğal gaz şebeke boru hatlarının çekilmesi ile yollar köstebek yuvasına dönüyor,kurak havada tozdan,yağışlı havalarda çamurdan yollarda yürünecek gibi değil,ayrıca bozuk yollarda giden araçlarda büyük arızalar meydana gelmektedir.

      Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA ilçe sakinlerinin doğal gaz boru şebekesi döşenmesi nedeniyle bozulan yollardan daha fazla olumsuz etkilenmemesi amacıyla geçirdiği rahatsızlığın ardından çalışmalara başlayarak çalışma yapan fen işleri ekiplerinin yanına giderek malayı küreği eline alarak yapılan çalışmalara destek verdi.

Yakakent Belediye başkanı Hüseyin KIYMA konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı;Gönül Belediyeciliği anlayışıyla hizmetlerimize devam ediyoruz. Doğal gaz alt yapısı nedeniyle ilçemizde bozulan beton yolların yeniden düzenlenmesi için hafta sonu kısıtlamasını da değerlendirerek betonlama çalışmalarımızı başlattık dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA çalışmaları yakından takip ederek, çalışma arkadaşlarımıza kolay gelsin dileğinde bulundu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş