YAKAKENT TE PEYGAMBERİMİZİN HAYATI KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILDI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 13 Ocak 2024 17:12
Okunma Sayısı : 391
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Kaymakamlığı

YAKAKENT TE PEYGAMBERİMİZİN HAYATI KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

      Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yakakent Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Peygamberimizin Hayatını Öğreniyor isimli kitap okuma yarışması ve Regaip Kandili Programı’na Alaçam Kaymakamı  Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, Yakakent Müftüsü Fatih ÇAKIR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK, Jandarma Komutanı, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Protokolü, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

        İlçemiz Merkez  Camii İmam Hatibi Enver KOL’ un  Kur’an Tilaveti ile başlayan program İlçe müftülüğü Din görevlilerinden Ramazan KURT, Enes EMECEN, Zarif ÖZAYBİ, ve Kozköy Ortaokulu Öğrencilerinden Muhammed Alparslan ÖZAYBİ’ nin hazırlamış olduğu ilahiler ile devam etti.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK, açılış konuşmasında sınava katılım sağlayan ilk 90 öğrencimize Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Ladik-Akdağ Kayak Merkezi Gezisi düzenleneceğinin müjdesini verdi. İlçe Müdürü öğrencilere en büyük kazancın Peygamberimizin Hayatını öğrenmek ve onu hayatımızda rehber edinmektir dedi. Öğrencilerimiz, hem Peygamberimizin hayatını öğrendi hem de okuma becerilerine katkı sağlamış oldular. Dereceye giren ilk 20 öğrenciye hediye çekleri takdim edildi. 



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş